Рекламен клип IMUNOKOL


Одобрявате ли продажбата на хранителни добавки извън аптеки и дрогерии?

Да
Не
Не мога да преценя
За нас

ТЕхноКОМ Трейд ООД е създадена през септември 2000 г. Фирмата води началото си от уважаваната в медицинските среди австрийска фирма “ТЕКОМ Аналитикал Системс”, която доставя медицинска апаратура и консумативи за болничния сектор в България още от средата на 80-те.

Основната дейност на ТЕхноКОМ Трейд ООД е насочена към внос и разпространение на хранителните добавки на ABO Pharma, тестове за бърза диагностика и продукти с медико-санитарен характер.

Фирма Техноком Трейд ООД има собствената дистрибуторска мрежа и логистика покриващи територията на цялата страна.

“Ние се грижим за Вашето здраве” не е просто наш рекламен слоган, а наша мисия и основна цел!


 

ABO Pharma

ABO Pharma GmbH е основа през 1996 г. от Хубертус Бонк. Нейната главна цел винаги е била – създаването на качествени хранителни добавки и тяхната дистрибуция.
Натрупаният богат опит през годините и добрите лични контакти са в основата на успешния бизнес на компанията, която изнася висококачествените си продукти в над 20 страни по цял свят.

От 1999 г. насам администрацията, научната лаборатория и производството на ABO Pharma се намира в градчето Пелинген близо до гр. Триер (западната част на Германия, близо до границата с Франция). Всичко се помещава в ултра-модерна сграда с обща площ от 4000 кв. м., която има капацитета да се адаптира към все нарастващия обем на бизнеса на компанията. В нея се извършва целия цикъл от създаването до производството и опаковането на някои от продуктите на ABO Pharma.

С цел по-качествено, бързо и конкурентно производство на някои от продуктите си, ABO Pharma си сътрудничи и с други сертифицирани производители на хранителни добавки в ЕС в Германия, Холандия, Италия и Полша.
 Сподели в:
Facebook